Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα ονόματα των παικτών στην κατάταξη του top-30 για τη «Χρυσή Μπάλα», η οποία θα απονεμηθεί απόψε (17/10) στο γκαλά που είναι προγραμματισμένο (21:30) στο θέατρο Σατελέ στο Παρίσι, και να αναμένεται να κρατήσει -για πρώτη φορά- στα χέρια του ο Καρίμ Μπενζεμά, για να γίνει ο πρώτος Γάλλος νικητής της «Χρυσής Μπάλας» μετά τον Ζινεντίν Ζιντάν το 1998.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ/Γιουβέντους), νικητής του τροπαίου πέντε φορές το παρελθόν (2008,2013,2014,2016 και 2017), καταλαμβάνει την 20η θέση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα social media του france football για τη «Χρυσή Μπάλα» (Balon d’ or) έξι παίκτες βρίσκονται στην 25η θέση:

Ντάργουιν Νούνιες (Λίβερπουλ/Μπενφίκα), Νκουνκού (Λειψία), Ζοάο Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Τζόσουα Κίμιχ (Μπάγερν), Μάικ Μενιάν (Μίλαν) και Αντόνιο Ρούντιγκερ (Ρεάλ Μαδρίτης).

Στην 22η θέση είναι τρεις παίκτες: Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ (Λίβερπουλ), Φιλ Φόντεν και Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), 21ος είναι ο Χάρι Κέιν (Τότεναμ), 20ος ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ/Γιουβέντους), τρεις παίκτες είναι στην 17η θέση, οι Ντούσαν Βλάχοβιτς (Γιουβέντους/ Φιορεντίνα), Λουίς Ντίας (Λίβερπουλ) και Καζεμίρο (Μάντσεστερ Γιουνάιετεντ/ Ρεάλ Μαδρίτης), ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ) είναι 16ος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης