Ο πρώην μέσος της Εθνικής Αγγλίας, Στιβ Χοτζ, δήλωσε ότι πέρασε μια εβδομάδα απομακρύνοντας πιθανούς αγοραστές για την φανέλα που είχε φορέσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον περίφημο προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986, ενώ επιμένει ότι δεν είναι προς πώληση.

Ο 58χρονος Χοτζ αντάλλαξε φανέλες με τον αξέχαστο «Ντιεγκίτο» μετά την ήττα της Αγγλίας με 2-1 στο στάδιο Αζτέκα της Πόλης του Μεξικού, αγώνα στον οποίο ο Αργεντινός θρύλος χρησιμοποίησε το γνωστό σε όλο τον κόσμο «Χέρι του Θεού», προτού πετύχει ένα από τα καλύτερα γκολ στην ιστορία των Μουντιάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θάνατος του εμβληματικού ποδοσφαιριστή την περασμένη εβδομάδα, σε ηλικία 60 ετών, δημιούργησε φρενίτιδα για την φανέλα του, η οποία ανήκει στον Χοτζ, αλλά βρίσκεται στο Εθνικό Μουσείο Ποδοσφαίρου της Αγγλίας στο Μάντσεστερ κι ένας Αμερικανός ειδικός σε αναμνηστικά αθλητικά είδη είπε ότι θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο για 2 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Χότζ, ωστόσο, έχει άσχημα νέα για όσους σκέφτονται να του κάνουν προσφορά: «Το έχω 34 χρόνια και δεν προσπάθησα ποτέ να το πουλήσω», δήλωσε στο BBC Radio του Νότιγχαμ ο άλλοτε διεθνής Άγγλος και πρόσθεσε: «Μου αρέσει να το έχω. Έχει απίστευτη συναισθηματική αξία. Υπήρχαν άνθρωποι που μου χτυπούσαν την πόρτα και το τηλέφωνο ασταμάτητα χτυπούσε συνεχώς από κάθε τηλεόραση και ραδιοφωνικό σταθμό, ακόμη και από ξένα μέσα ενημέρωσης. Ήταν άβολα και δεν ήταν ωραίο. Ήταν ασεβές να “αιωρείται” μία φήμη που έλεγε ότι ήθελα ένα εκατομμύριο ή δύο εκατομμύρια δολάρια και ότι ψάχνω για χρήματα. Το βρίσκω ασεβές και εντελώς λάθος. Δεν είναι προς πώληση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης