Η πρεμιέρα της Εθνικής Ανδρών στο 2ο UEFA Nations League ανήκει στο παρελθόν, όπως και η «λευκή ισοπαλία» με την οποία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Λιουμπλιάνα, στον 3ο όμιλο της League C.

Από σήμερα ο Τζον Φαν΄τ Σιπ και οι παίκτες του ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, επί σλοβενικού εδάφους (Sportni Park Siska), για την επίσης εκτός έδρας αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής εναντίον του Κοσόβου, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου (21:45) στην Πρίστινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή της Εθνικής παρέμεινε και σήμερα στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας και το Σάββατο (Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου) θα μεταβεί στην Πρίστινα, όπου και διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με το Κόσοβο, στο στάδιο Fadil Vokkri.

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα. Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ τις προηγούμενες ημέρες είχε δέκατα κι ένιωθε κόπωση, γι΄ αυτό αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι με τους Σλοβένους.

Πλέον, ο διεθνής αμυντικός περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ για τον Covid-19, όπως και οι συμπαίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, πάντως, καθώς έχει να προπονηθεί από την Τετάρτη. Με πρόβλημα τραυματισμού από τη σημερινή προπόνηση αποχώρησε ο Ρότα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης