Νοκ άουτ από το Euro 2020 τέθηκε ουσιαστικά ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Γουλβς στάθηκε εξαιρετικά άτυχος λίγο πριν από το φινάλε της Premier League, καθώς κρίθηκε υποχρεωτική η χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί κι ως εκ τούτου είναι απίθανο να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για την τελική φάση του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο ακραίος επιθετικός των «Λύκων» χειρουργήθηκε την Δευτέρα (17/05) και θα χάσει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του αγγλικού πρωταθλήματος με Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ φαντάζει απίθανο σε πρώτη φάση να συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για τους τελικούς του Euro 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι ο Ποντένσε από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι και τις αρχές Απριλίου είχε μείνει εκτός δράσης λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος στην βουβωνική χώρα. Επέστρεψε στη δράση στις 5/04, έπαιξε σε 6 αγώνες, μέχρι να μπει και πάλι… στα πιτς. Το χειρουργείο ήταν η μόνη λύση…

«Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να λυθεί το πρόβλημα, ώστε να επιστρέψει “σιδερένιος”, επισήμανε ο τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, όταν ρωτήθηκε μετά το κυριακάτικο ματς με την Τότεναμ για την απουσία του Ποντένσε από την αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης