Η πίεση για το αποτέλεσμα έπαιξε σημαντικό ρόλο στους παίκτες του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον άσο του ΟΦΗ Άγγελο Χαντί, ο οποίος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Χαντί:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-για τη νίκη:

«Ναι, πιστεύαμε στη νίκη και μας είχε κάνει ο κοουτς να το πιστέψουμε. Ήταν συγκλονιστικός ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο. Όλοι πιστεύουμε στην ομάδα και με όλο τον σεβασμό πιστεύαμε ότι μπορούμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός μάς σεβάστηκε και έδειξε ότι το ήθελε το ματς. Εμείς μπήκαμε περισσότερο σοβαροί, πιστέψαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Μας είπε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και έχουμε τις ικανότητες να γυρίσουμε το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο να αναπτυχθούμε λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης του γηπέδου. Στο δεύτερο 45λεπτο σταμάτησε η βροχή και μπορέσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Από την ισοφάριση και μετά διακρίναμε ότι ήταν βαριά τα πόδια τους. Είναι λογικό όταν υπάρχει τέτοια πίεση».

-για τις δηλώσεις Κιάσου περί αδιαφορίας παικτών του Παναθηναϊκού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορώ να κρίνω. Ο Κώστας γνωρίζει βέβαια και τότε κάτι θα ξέρει. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύθυμοι… ήταν αρκετά στενοχωρημένοι».

-εάν έπαιξε ρόλο η πίεση στον Παναθηναϊκό:

«Ναι, έπαιξε ρόλο. Εμείς μετά το 1-1 βρήκαμε χώρους και τους εκμεταλλευθήκαμε. Ο ΠΑΟ ανέβασε την άμυνα ψηλά, γιατί ήθελε το αποτέλεσμα και εμείς ξέραμε ότι θα κάνουμε ευκαιρίες».

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται η κατηφόρα για τον ΠΑΟ, μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον ΟΦΗ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης