Μειώνονται τα προβλήματα για τον ομοσπονδιακό προπονητή του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, καθώς μετά τον Κέβιν ντε Μπρόινε και ο Άξελ Βίτσελ θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Πέμπτης (17/06, 19:00, ΑΝΤ1) με τη Δανία στην Κοπεγχάγη.

Ο μέσος της Ντόρτμουντ είχε μείνει εκτός δράσης απ’ τον περασμένο Ιανουάριο, με μερική ρήξη αχίλλειου τένοντα, όμως πλέον έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πλέον έτοιμος να παίξει. Δεν έχει κάποιο φόβο και μπορεί να αγωνιστεί για λίγα λεπτά στην αρχή, προκειμένου να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό» τόνισε την Τρίτη (15/06) σε συνέντευξη Τύπου, ο επικεφαλής της ομάδας φυσιοθεραπευτών της Εθνικής Βελγίου, Λιβέν Μάεσολκ που είχε αναλάβει τον Βίτσελ σε όλο το στάδιο της αποκατάστασής του.

«Η απόφαση να παίξει ο Βίτσελ στον αγώνα με τη Δανία είχε παρθεί εδώ και πολύ καιρό. Εντάχθηκε στο καμπ της Εθνικής Ομάδας πριν απ’ τους υπόλοιπους παίκτες και τον προετοιμάσαμε πολύ καλά. Ο κόουτς θα αποφασίσει πλέον μετά την προπόνηση αν θα παίξει» πρόσθεσε απ’ την πλευρά του ο γιατρός της Εθνικής Βελγίου, Γκερτ Ντεκλέρκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης