Ο Γιώργος Τζαβέλας εκπροσώπησε τους Έλληνες διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Ισπανία (25/3, 21:45, OPEN TV). Ο έμπειρος Έλληνας αμυντικός υπογράμμισε ότι η Εθνική ομάδα θα πρέπει να σεβαστεί τους Ίβηρες και, ταυτόχρονα, να επιδείξει αγωνιστική.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για έναν αθλητή να αγωνίζεται για την Εθνική ομάδα. Όταν μιλάμε για τέτοια παιχνίδια δεν χρειάζεται να ψάξεις να βρεις έξτρα κίνητρο. Κάθε παιχνίδι με την Εθνική είναι ξεχωριστό αυτό δίνει την έξτρα ώθηση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα και εκτός από τον σεβασμό να δείξουμε και τόλμη», σχολίασε ο αμυντικός της Αλάνιασπορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 25 Μαρτίου 2017, με αυτόν στην ενδεκάδα, η Εθνική είχε αποσπάσει ισοπαλία στο Βέλγιο. Ερωτηθείς αν εκείνο το παιχνίδι αποτελέσει οδηγό για την αναμέτρηση με την Ισπανία, απάντησε: «Έχουμε δώσει πολλά σημαντικά παιχνίδια στο παρελθόν με την Εθνική. Αυτή η ημερομηνία κόντρα στο Βέλγιο μας θυμίζει κάτι καλό, ελπίζω να τα καταφέρουμε ξανά. Ελπίζω αυτή η ημερομηνία εκτός από τόσο σημαδιακή για όλη την Ελλάδα να είναι και για εμάς ξανά».

Όσο για το αν είναι θετικό ή αρνητικό για την Εθνική να παίξει με το φαβορί του ομίλου στην πρεμιέρα αγωνιστική και μάλιστα εκτός έδρας; «Για εμάς δεν νομίζω ότι έχει σημασία. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δουλέψει, έχουμε προσπαθήσει να αλλάξουμε κάποια πράγματα και με το ταλέντο που υπάρχει να το βγάλουμε στο γήπεδο, να δούμε αυτή την αλλαγή και να πιστέψουμε σε αυτή την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης