«Έσβησε» τη… φωτιά γύρω από το ενδεχόμενο δανεισμού του Ρος Μπάρκλεϊ στη Γουέστ Χαμ ο προπονητής της Τσέλσι, Φανκ Λάμπαρντ, ξεκαθαρίζοντας την Παρασκευή (17/1) πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τον διεθνή Άγγλο μέσο.

Ο Λάμπαρντ είχε βγάλει μία μικρή «δυσαρέσκεια» για τον 26χρονο χαφ τον περασμένο Νοέμβρη, κάνοντας λόγο για «έλλειψη επαγγελματισμού» όταν διέρρευσε ένα βίντεο του… ημίγυμνου Μπάρκλεϊ σε νυχτερινό κλαμπ του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Σε μία περίοδο μάλιστα, που ο Άγγλος διεθνής είχε μόλις επιστρέψει σε δράση, έπειτα από ένα μήνα απουσίας, λόγω τραυματισμού. Αρκετά ΜΜΕ συνέδεσαν εκείνη την ατάκα του τεχνικού των «μπλε» με ενδεχόμενη μετακίνησή του στη Γουέστ Χαμ, όπου εργάζεται πλέον ο πρώην προπονητής του στην Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σενάριο που δεν επιβεβαίωσε ο Λάμπαρντ στη συνέντευξη Τύπου, πριν από το σαββατιάτικο (17/1) παιχνίδι με τη Νιούκαστλ: «Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για μεταγραφή του Ρος Μπάρκλεϊ. Είναι ποδοσφαιριστής μας, έπαιξε στα τελευταία παιχνίδια και πήγε πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι αυτό δεν συνέβαινε σταθερά από τις αρχές της σεζόν, για συγκεκριμένους λόγους» τόνισε ο προπονητής των Λονδρέζων και πρόσθεσε: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ρος. Αυτά τα σενάρια τα άκουσα, όπως τα ακούσατε όλοι αυτή την εβδομάδα και δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω σ’ αυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του».

Σε αντίθεση με την υπόθεση του Μπάρκλεϊ, ο Λάμπαρντ έδειξε πως είναι πλέον θέμα… ημερών η αποχώρηση του Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος οδεύει προς την Ίντερ: «Το καλό με τον Ολιβιέ είναι πως είναι τόσο έμπειρος. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του, όπως έχουν όλοι μέσα στο κλαμπ. Εάν οι συνθήκες είναι ιδανικές, μπορεί να αποχωρήσει. Εάν δεν συμβεί αυτό, θα είναι παίκτης μας και θα υπολογίζεται κανονικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης