Έναν άκρως σοκαριστικό τραυματισμό σε κεφάλι κι αυχένα, υπέστη ο Δημήτρης Πέλκας στο πολύ εύκολο πέρασμα της Φενέρμπαχτσε απ’ την έδρα της Κόνιασπορ με 3-0, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της τουρκικής SuperLig.

Στο 82ο λεπτό, με το σκορ ήδη στο 2-0 υπέρ της «Φενέρ», ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός συγκρούστηκε με τον Σλοβένο μπακ της Κόνιασπορ, Νέις Σκούμπιτς, ο οποίος τον βρήκε πολύ άσχημα με το σώμα και το γόνατο στο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέλκας έπεσε στον αγωνιστικό χώρο με πολύ άσχημο τρόπο κι αμέσως έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες τα μέλη του ιατρικού τιμ της Φενέρμπαχτσε, όμως επειδή το τράνταγμα που υπέστη στον αυχένα ήταν πολύ ισχυρό ακινητοποιήθηκε πλήρως σε φορείο και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο στο Ικόνιο για εξετάσεις στο κεφάλι και στο λαιμό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της «Φενέρ» είναι καθησυχαστικές, εντούτοις οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας, τόνισαν πως θα περιμένουν τις αναλυτικές εξετάσεις του νοσοκομείου, για να προχωρήσουν στην επόμενη επίσημη ενημέρωση.

Χωρίς τον Πέλκα, η Φενέρμπαχτσε σημείωσε και τρίτο γκολ, έφτασε στο άνετο 3-0 και μείωσε ξανά τη διαφορά της απ’ την πρωτοπόρο Μπεσίκτας στους δύο βαθμούς. Νωρίτερα, η Αλάνιασπορ, πρώην ομάδα του Τάσου Μπακασέτα, τον… πλήγωσε με την επικράτησή της στην έδρα της Τραμπζονσπόρ με 3-1 και της έκοψε τη… θέα από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Αλάνια», είχε βασικό τον Γιώργο Τζαβέλλα (ως… δεξιό μπακ, λόγω απουσιών), ενώ στο 90’+3’ μπήκε αλλαγή και ο Μανώλης Σιώπης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0, ο Μπακασέτας με πέναλτι στο 80’ μείωσε σε 2-1, όμως η Αλάνιασπορ έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ντάβιντσον και πήρε το μεγάλο διπλό, που την «ανέβασε» την 5η θέση.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης