Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών είναι ο στόχος του Χάιμε Μοριγιάσου. Ο Ιάπωνας προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας της «οικοδέσποινας» ανακοίνωσε σήμερα (22/6) τους παίκτες που αποτελούν την αποστολή και λίγο αργότερα δήλωσε:

«Στοχεύουμε στο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και έχω επιλέξει τους παίκτες που θα μας δώσουν την καλύτερη ευκαιρία για να τα καταφέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «ποδοσφαιρική» Ιαπωνία έχει κατακτήσει μόλις ένα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτό χάλκινο, στη διοργάνωση του 1968 στο Μεξικό, ενώ στη διοργάνωση του Τόκιο (23/7-8/8) οι «αμφιτρύωνες» θα αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο του 1ου ομίλου, τη Γαλλία, το Μεξικό και τη Νότια Αφρική.

Μεταξύ των «αστέρων» της ιαπωνικής Ολυμπιακής ομάδας είναι ο Χιρόκι Σακάι, ο οποίος μετά από πέντε χρόνια αποχώρησε από την Μαρσέιγ, ο Μάγια Γιοσίντα της Σαμπντόρια, ο οποίος μετρά 107 διεθνείς συμμετοχές και θα λάβει μέρος για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς επίσης και ο Γουατάρου Έντο της Στουτγκάρδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης