Ο Τάκης Τσουκαλάς θα απολογηθεί στο ΕΣΡ για υποκίνηση μίσους, αναίτια και απρόκλητη προσβολή προσώπων και ακραία υποβάθμισης ποιότητας προγράμματος. Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού είχε προβεί σε απαράδεκτους, προσβλητικούς κι ανθελληνικούς χαρακτηρισμούς εναντίον οπαδών του ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση του Δικεφάλου του Βορρά επί των Πειραιωτών στο Κύπελλο τον περασμένο Απρίλιο.

«Εμείς εδώ είμαστε. Εσείς κρύβεστε όποτε χάνετε και δεν παίρνετε τηλέφωνο. Ποτέ δεν έχει κρυφτεί η εκπομπή μ@@@@@. Γ@μ@ την Βουλγαρία σας. Για θυμίστε μου έχει γίνει ποτέ να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός και να μην έρθουμε; Ποτέ. Εσείς όμως μ@@@@@ δεν παίρνετε τηλέφωνο. Είτε είστε ΠΑΟΚ είτε ότι ομάδα είστε γ@μ@ το σπίτι σας γ@μ@.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λοιπόν ακούστε κάτι. Έπρεπε να φάτε πέντε γκολ. Έτσι δεν είναι  ή κάνω λάθος; Κάνω λάθος ρε μ@@@@@; Μιλάτε ρε Βούλγαροι; Να σας λέω Βούλγαρους ή Σκοπιανούς; Που είστε και προδότες. Τι από τα δύο σας βολεύει ;Ή κ@λογυφτοι ή κ@λοτουρκοι; Λοιπόν ακούστε κάτι: Φάνηκε ποιος είναι καλύτερος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάκης Τσουκαλάς στη διαδικτυακή εκπομπή του «Άντε γεια».

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κινηθούν διαδικασίες εναντίον του και να τον καλέσει το ΕΣΡ να δώσει εξηγήσεις στις 7 Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι το ΕΣΡ καλεί για πρώτη φορά φυσικό πρόσωπο να καθίσει στο σκαμνί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης