Ο προπονητής της Ουγγαρίας, Παλ Ντάρνταϊ, μίλησε για το παιχνίδι με την Ελλάδα που θα διεξαχθεί την Κυριακή (21:45) στη Βουδαπέστη, για τα προκριματικά του Euro 2016 και επεσήμανε ότι η ομάδα του θέλει εξίσου τους βαθμούς της νίκης.

«Είναι αλήθεια πως έχουμε δύσκολη δουλειά, αλλά το θέλουμε το ματς! Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Μας φάνηκε αρκετά μεγάλη. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο μέσα από τις προπονήσεις. Το πιο σημαντικό κομμάτι της προπόνησης είναι η τακτική και η επικείμενη διαχείριση του αγώνα», είπε και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και εμείς και οι Έλληνες θέλουμε τους τρεις πόντους. Δεν γίνεται να πας σε ένα ματς και μην δώσεις την μάχη σου. Υπάρχει νέος τεχνικός τώρα στην Ελλάδα. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι σύστημα θα παίξουν και πως θα λειτουργήσουν στον αγώνα αλλά εμείς είμαστε καλή ομάδα. Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά, πνευματικά και τακτικά για ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς. Είναι μία ομάδα σκληρή, μαχητική, δυναμική και έχει και ποιότητα. Αμύνονται πολύ καλά και έχουν και ικανούς παίκτες από την μέση και μπροστά».

Την πλευρά των παικτών εκπροσώπησε ο Ντάνιελ Τόζερ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ: «Η Ελλάδα δεν έχει τοπ κλας παίκτες, όμως συνολικά είναι μία καλή ομάδα. Δεν θα είμαστε εύκολο εμπόδιο γι’ αυτούς. Είναι πολύ σπουδαίο για εμάς ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πως θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ειδικά σε σημεία που θα… καίει η μπάλα είναι πολύ βασικό πως θα έχουμε την συνδρομή των φιλάθλων μας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης