Την 1η Νοεμβρίου θα αρχίσει η νέα σεζόν της Super League 2, όπως αποφασίστηκε στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής, εφόσον έχει υπογραφεί τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Επίσης, τροποποιήθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος για την άνοδο των ομάδων, ύστερα από την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για απευθείας προβιβασμό του πρώτου και διπλό αγώνα μπαράζ του δεύτερου με τον 13ο της Super League.

Στο μεταξύ, αποφασίστηκε η Football League να ανοίξει… αυλαία στις 7 Νοεμβρίου, ενώ πάρθηκε απόφαση να ζητηθεί από την ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τροποποιήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όσον αφορά στην άνοδο των ομάδων στην SL1 μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ένας απευθείας και ο δεύτερος θα δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με την 13η της SL1).

Αποφασίστηκε ομόφωνα η μετάθεση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για την 1η Νοεμβρίου 2020, εφόσον έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης