«Δεν μπορούν να μας λένε ότι έρχονται να μας σώσουν από την καταστροφή, γιατί δεν είναι αλήθεια. Ούτε ότι δεν βλάπτουν τα εθνικά πρωταθλήματα. Το κάνουν, οικονομικά και αθλητικά», δήλωσε ο πρόεδρος της ισπανικής LaLiga, Χαβιέρ Τεμπάς, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

«Νομίζω ότι η απειλή από τη Super League έχει τελειώσει εδώ και για πολύ καιρό. Η Super League όπως έχει σχεδιαστεί είναι νεκρή, ας είναι ρεαλιστές», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα να τονίσω ότι η δύναμη της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα οφείλεται στη δύναμη της LaLiga. Δεν βλέπω ότι πρέπει να εφαρμόσουμε μέτρα επιβολής κυρώσεων. Νομίζω ότι πρέπει να λάβουμε προστατευτικά μέτρα, ώστε να μην συμβεί ξανά, παρά να επιβάλουμε κυρώσεις. Η LaLiga δεν θα εγκαταλείψει τους τρεις συλλόγους που ήταν ιδρυτικά μέλη της Super League. Θα συνεχίσουμε να τους δείχνουμε την ίδια στοργή», συμπλήρωσε, ενώ για τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, τόνισε:

«Ο ρόλος του Ινφαντίνο με ανησυχεί. Η ομιλία του ήταν πολύ δυνατή, αλλά τα γεγονότα σχετικά με τη Super League δεν είναι τα ίδια με αυτά που λέει. Οι ίδιοι οι σύλλογοι της Super League έλεγαν ότι ο Ινφαντίνο τους υποστήριζε. Θα πρέπει να πεις όχι, αλλά να το πεις ξεκάθαρα. Έχω σοβαρές αμφιβολίες για τον Ινφαντίνο. Αν έπρεπε να σταματήσω να είμαι εναντίον της Super League, επειδή η Παρί ΣΖ σκέφτηκε όπως εγώ; Σκέφτομαι ακόμα το ίδιο πράγμα για τους κρατικούς συλλόγους. Στην πραγματικότητα, ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουν έκανε τίποτα φρικτό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Νασέρ είναι ήρωας. Είναι απλώς σύμφωνος με ότι έκανε στην ECA».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης