Χώρισαν οι δρόμοι της Βιγιαρεάλ και του Χάβι Καγιέχα, μία μέρα μετά την ολοκλήρωση της εφετινής LaLiga, που βρήκε τα «κίτρινα υποβρύχια» στην 5η θέση και στα «εισιτήρια» για το επόμενο Europa League.

Η Βιγιαρεάλ ήταν 8η στη βαθμολογία πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού και τη διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο έκανε ένα εξαιρετικό ντεμαράζ στο φινάλε της σεζόν με 7 νίκες στα τελευταία 11 ματς και κέρδισε την παρουσία της στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και τη νίκη με 4-0 επί της Έιμπαρ (Κυριακή 19/07), ο Καγέχα τόνισε πως δεν ήταν βέβαιη η παραμονή του στον πάγκο της ομάδας. Λίγες ώρες μετά, η διοίκηση της Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους, τονίζοντας πως «…θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τη σκληρή δουλειά του, την αφοσίωσή του και τον επαγγελματισμό του στο διάστημα που είχε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την καριέρα του».

Οι πληροφορίες των ισπανικών ΜΜΕ, αναφέρουν πως η Βιγιαρεάλ έχει ήδη συμφωνήσει για τον διάδοχό του στο πρόσωπο του πρώην προπονητή της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης