Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος τεχνικός σε συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο ενημερώθηκε ότι η Ομοσπονδία επιθυμεί να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη λοιπόν η «γαλανόλευκη» βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου τεχνικού για τα ματς του Σεπτεμβρίου και τη συνέχεια των προκριματικών του Euro 2020.

Την Τετάρτη οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση για συζητηθεί το θέμα της αποζημίωσης Aναστασιάδη, που απομένει για να κλείσει οριστικά το θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τον έμπειρο τεχνικό, παρελθόν θα αποτελέσουν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Στέλιος Γιαννακόπουλος από το πόστο του βοηθού, αλλά και ο Άγγελος Μπασινάς από τη θέση του τεχνικού διευθυντή των εθνικών ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσια της «γαλανόλευκης» τον περασμένο Νοέμβριο αλλά η πορεία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020 δεν ήταν η αναμενόμενη, έχοντας απολογισμό δύο ήττες (από Ιταλία και Αρμενία), μία νίκη (με Λιχτενστάιν) και μία ισοπαλία (με Βοσνία – Ερζεγοβίνη) στα προκριματικά του Euro 2020 και μία ήττα από την Τουρκία, σε φιλικό παιχνίδι. 

Επίσης, είχε μία νίκη με τη Φινλανδία (1-0) και μία ήττα από την Εσθονία (1-0) στα δύο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής στο Nations League, τον περασμένο Νοέμβριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης