Εν μέσω υποχρεώσεων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και εν μέσω του νέου κύματος κρουσμάτων κορωνοϊού, διεξάγεται το τριήμερο 24-25-26 Οκτωβρίου η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ή, τουλάχιστον, το μεγαλύτερο κομμάτι της.

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αναβλήθηκε λόγω των χρονικών περιορισμών, με τους «ασπρόμαυρους» να μένουν στο 1-1 την Πέμπτη (22/10) με την Ομόνοια στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και τους «ερυθρόλευκους» να ταξιδεύουν στο Οπόρτο για το ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League (Τρίτη 27/10).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβολή και στην αναμέτρηση της Λάρισας με τον Άρη, καθώς οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν μέσα στην εβδομάδα δέκα (10) κρούσματα Covid-19.

Το Σάββατο (24/10), ο Λάζλο Μπόλονι κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού με το «τριφύλλι» να υποδέχεται τον Βόλο στο ΟΑΚΑ. Μία ημέρα αργότερα, «μάχη» εξάδας αναμένεται στην Τρίπολη (16:00) με τον τοπικό Αστέρα να φιλοξενεί τον ΟΦΗ ενώ στη Ριζούπολη (18:15) Απόλλων Σμύρνης και Λαμία αναζητούν «τρίποντο-κλειδί» εν όψει της συνέχειας.

Επιβαρυμένη από το ταξίδι στην Πορτογαλία και τη βαριά ήττα με 3-0 από την Μπράγκα για το Europa League, η ΑΕΚ κοντράρεται στους «Ζωσιμάδες» με τον ανεβασμένο – μετά την παρθενική φετινή νίκη – ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το… πρώτο μέρος της 6ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (26/10) στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει τον – δίχως νίκη μετά από πέντε προσπάθειες – Παναιτωλικό.

Η 6η αγωνιστική:

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

20:30 Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος (Novasports 2)

Κυριακή 25 Οκτωβρίου

16:00 Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ (Novasports 1)

18:15 Απόλλων Σμύρνης – Λαμία (Novasports 2)

20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (Novasports 1)

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

19:30 Ατρόμητος – Παναιτωλικός (Novasports 1)

Δεν έχουν οριστεί

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Λάρισα – Άρης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης