Την ευκαιρία να ζήσει τη χαρά της κατάκτησης του τίτλου για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια έχει ο ΠΑΟΚ στην προτελευταία αγωνιστική της Super League, όπου όλα τα παιχνίδια έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 19.00.

Η ομάδα του Λουτσέσκου θα φιλοξενήσει τον υποβιβασμένο Λεβαδειακό και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα σε μία Τούμπα, όπου, όπως είναι φυσικό, δεν θα πέφτει ούτε… καρφίτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διοικούντες την ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχουν ετοιμάσει την φιέστα, όπως αρμόζει σε μία τέτοια περίσταση και μάλιστα αν εξασφαλιστεί και μαθηματικά ο τίτλος η στέψη των «ασπρόμαυρων» θα γίνει μετά το ματς με τους Βοιωτούς, μετά από σχετικό αίτημα που έγινε στη Super League και το οποίο έγινε δεκτό από τον συνεταιρισμό.

Από εκεί και πέρα, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις παρουσιάζει αυτή στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, με «έπαθλο» την… αποφυγή της 13ης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής με τον δεύτερο της Football League.

Οι Κρητικοί απαλλάχθηκαν από την ποινή υποβιβασμού (σ.σ. για την υπόθεση του αγώνα με τον Αιγινιακό), επικράτησαν την περασμένη αγωνιστική του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με 3-1 κι έτσι, αν επικρατήσουν την Κυριακή θα «βάλουν από κάτω» τους Αρκάδες, μία αγωνιστική πριν το τέλος του φετινού «μαραθωνίου» της Super League. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Λαμία που έχει εξασφαλίσει την κατηγορία και έχει στο μυαλό της τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ η Ένωση φιλοξενεί την ΑΕΛ που θέλει θετικό αποτέλεσμα για να «καθαρίσει» με την παραμονή.

Ο Ατρόμητος ο οποίος έχει εξασφαλίσει την τέταρτη θέση υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε μία βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση, ενώ ο Άρης που σιγούρεψε το Europa League, δοκιμάζεται στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Τέλος, η Ξάνθη θέλει νίκη-παραμονή στα «Πηγάδια» με τον υποβιβασμένο Απόλλων Σμύρνης, ενώ ο Πανιώνιος, υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα που «καίγεται» για βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Κυριακή 21 Απριλίου (19:00)

ΑΕΚ-ΑΕΛ (Novasports 2)

Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης (ΕΡΤ Play1)

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ1)

Λαμία-Ολυμπιακός (ΕΡΤ Sports HD)

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης(Novasports 3)

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (Novasports 1)

Παναιτωλικός-Άρης (ΕΡΤ3)

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα(Novasports 4)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης