Με τρία παιχνίδια θα… κάνουν ζέσταμα το Σάββατο οι Έλληνες φίλοι του ποδοσφαίρου πριν τα δύο μεγάλα ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League, που δεσπόζουν την Κυριακή στο πρόγραμμά της.

Όπως είναι φυσικό, υπάρχει ανυπομονησία για το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, καθώς και το «clasico» της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη, ωστόσο και το «πρώτο πιάτο» της αγωνιστικής υπόσχεται συγκινήσεις, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Βόλο, Τρίπολη και Αγρίνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο, το πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου στις 17.15 (Novasports 1) ο νεοφώτιστος Βόλος και ο ΟΦΗ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

Στις 19.30 (Novasports 2) αγωνιστική δράση θα υπάρξει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπου ο Αστέρας και ο Ατρόμητος θα τεθούν αντιμέτωποι, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην κατάκτηση της πρώτης τους νίκης στο νέο πρωτάθλημα.

Μισή ώρα αργότερα (20.00, ΕΡΤ Sports) η -αναγεννημένη με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της- ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τον Παναιτωλικό, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους στη Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το κυριακάτικο πρόγραμμα, όπως προαναφέραμε, ξεχωρίζουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, στις 18.30 (PAOK TV) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Άρη στην Τούμπα, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για το γόητρό τους, ενώ στις 20.30 (Novasports 1) ο -πληγωμένος από τη συντριβή που γνώρισε στο Κλεάνθης Βικελίδης-, Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, που από την πλευρά του προέρχεται από την παλικαρίσια ισοπαλία (2-2) στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Τότεναμ.

Η αγωνιστική αυλαία στο κυριακάτικο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής θα ανοίξει στο AEL FC Arena στις 15.00 (Novasports 1) με την ΑΕΛ να φιλοξενεί την Ξάνθη, η οποία έχει εντυπωσιάσει με το «3 στα 3» στο νέο πρωτάθλημα, ενώ ενδιάμεσα των δύο ντέρμπι (19.30, ΕΡΤ Sports HD), η Λαμία θα αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, 2019

17:15 Πανθεσσαλικό Στάδιο ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ Novasports 1

19:30 “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος Novasports 2

20:00 Γήπεδο Παναιτωλικού Παναιτωλικός – ΑΕΚ ΕΡΤ Sports HD

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 2019

15:00 “AEL FC Arena” Λάρισα – Ξάνθη Novasports 1

18:30 Γήπεδο Τούμπας ΠΑΟΚ – Άρης PAOK TV

19:30 ΔΑΚ Λαμίας Λαμία – Πανιώνιος ΕΡΤ Sports HD

20:30 Ολυμπιακό Στάδιο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Novasports 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης