Δύο ντέρμπι περιλαμβάνει η πρεμιέρα του β’ γύρου των Play Off της Super League ενώ η 5η αγωνιστική των Play Out πιθανότατα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το ποια ομάδα θα γλιτώσει από το βραχνά του υποβιβασμού.

Η 6η αγωνιστική των Play Off ανοίγει την αυλαία της στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Άκρως βελτιωμένοι οι «ασπρόμαυροι», με νίκη θα βρεθούν ακόμη πιο κοντά στη δεύτερη θέση και, κατ’ επέκταση, με ένα εισιτήριο για το UEFA Conference League, στο χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, οι «πράσινοι» θα παίξουν τα ρέστα τους μιας και πρέπει, αρχικά, να μειώσουν τη διαφορά των πέντε βαθμών που τους χωρίζουν από την τέταρτη ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος» έχει εξίσου δύσκολο έργο καθώς δοκιμάζεται στον Πειραιά από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, με νωπές τις μνήμες από την «πεντάρα» του πρώτου γύρου.

Στην Τρίπολη, τέλος, ο Άρης θα προσπαθήσει να αντεπιτεθεί μετά την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και η στιγμή μοιάζει ιδανική μιας και ο τοπικός Αστέρας είναι βαθμολογικά αδιάφορος.

«Εξάποντη» είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Αλκαζάρ. Ένας βαθμός χωρίζει τις δυο ομάδες που βρίσκονται στην ουρά της κατάταξης και θα γνωρίζουν ήδη το αποτέλεσμα του Παναιτωλικού που ισοβαθμεί με τους «βυσσινί» στην τελευταία θέση. Οι Αγρινιώτες φιλοξενούνται στα Γιάννινα από τον τοπικό ΠΑΣ που έχει να σκέφτεται και τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (Μεγάλη Τετάρτη, 19:00).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βαθμούς, για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους, χρειάζονται Ατρόμητος και Λαμία που κοντράρονται στο Περιστέρι ενώ ένα θετικό αποτέλεσμα θα ήταν χρήσιμο και στον Απόλλωνα Σμύρνης που υποδέχεται τη Μεγάλη Δευτέρα τον αδιάφορο Βόλο στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

6η αγωνιστική των Play Off

Κυριακή 25 Απριλίου

15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Novasports 1)

17:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Άρης (Novasports 2)

19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΑΕΚ (Novasports 1)

5η αγωνιστική των Play Out

Σάββατο 24 Απριλίου

15:00 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (Novasports 1)

17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – ΟΦΗ (Novasports 1)

19:30 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Λαμία (Novasports 1)

Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου

19:30 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΝΠΣ Βόλος (Novasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης