Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην 25η αγωνιστική της Super League.

Oι δύο βασικοί διεκδικητές του τίτλου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Κυριακή (19:30, PAOK TV) στην Τούμπα, σε ένα ποδοσφαιρικό μπρα-ντε-φερ, το οποίο αναμένεται άκρως αμφίρροπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει το Σάββατο με δύο παιχνίδια, που παρουσιάζουν επίσης ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα στις 19.30 (Novasports 2) ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης» από τον Αστέρα Τρίπολης, που δίνει μάχη για την έκτη θέση μαζί με τον ΟΦΗ, ενώ στις 20.00 (EΡΤ Sports) θα γίνει η σέντρα στον εντός έδρας αγώνα της Λαμίας με τον Άρη, ο οποίος θέλει να φύγει με το «τρίποντο» από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, για να σφραγίσει την παρουσία του στα πλέι οφ.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής, εκτός από τη μεγάλη μονομαχία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, περιλαμβάνει τέσσερις ακόμη αναμετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 15.00 ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος θα τεθούν αντιμέτωποι (EΡΤ Sports) στο μεγάλο ντέρμπι της ουράς του βαθμολογικού πίνακα, που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο.

Στις 17.15 ο Βόλος θα υποδεχτεί την ΑΕΛ (Novasports 2), ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει την Ξάνθη (ΕΡΤ Sports), ενώ στις 19.30, παράλληλα με το ντέρμπι στην Τούμπα, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ (Novasports 1).

Tο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

19:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (Novasports 2)

20:00 Λαμία-Άρης (EΡΤ Sports)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

15:00 Παναιτωλικός-Πανιώνιος (EΡΤ Sports)

17:15 ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΛ (Novasports 2)

17:15 Ατρόμητος-Ξάνθη (ΕΡΤ Sports)

19:30 ΑΕΚ-ΟΦΗ (Novasports 1)

19:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (PAOK TV)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης