Κατά μία εβδομάδα μετατέθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League για την περίοδο 2021-22. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, η ηλεκτρονική κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 26 Ιουλίου αντί για τις 19/7 που είχε αρχικά προγραμματιστεί, στις 20:30 στον χώρο εκδηλώσεων Ble Pavillon, στον Άλιμο.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γ.Σ. του συνεταιρισμού, με βασικό θέμα την έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λίγκα αποφάσισε να δώσει παράταση μίας εβδομάδας στις ομάδες-μέλη της, επειδή βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες, NOVA και COSMOTE TV, για την υπογραφή τηλεοπτικών συμβολαίων.

Αυτό, βεβαίως, σημαίνει πως το θέμα της κεντρικής διαχείρισης παραπέμπεται στις καλένδες, τουλάχιστον για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι σύλλογοι κινούνται ατομικά πια, περίπου έναν μήνα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς δεν υπήρχε πρόσφορο πεδίο για συνεννόηση, μιας και στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δεν επιτεύχθηκε εξαρχής ομοφωνία.

Ακόμα ένας λόγος που υπαγόρευσε τη μετάθεση της κλήρωσης κατά μία εβδομάδα είναι η διευκόλυνση του συνεταιρισμού στους κλειδάριθμους για τον καθορισμό του τηλεοπτικού προγράμματος, καθώς οι πάροχοι φέτος θα είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δύο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης