Πρόταση στην κυβέρνηση για παρουσία ολιγάριθμων φιλάθλων στους αγώνες των πλέι οφ και των πλέι άουτ του πρωταθλήματος αναμένεται να καταθέσει η Super League. Tη σχετική πρόταση κατέθεσε ο ΟΦΗ στο Δ.Σ της Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Κρητικοί πρότειναν τη διεξαγωγή αγώνων με 20% ποσοστό φιλάθλων στις εξέδρες, παρουσιάζοντας μάλιστα στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης, συγκεκριμένη μελέτη, στην οποία συμπεριλαμβανόταν ακόμα και η εταιρία διαχειρισης των εισιτηρίων της «μελανόλευκης» ΠΑΕ, η οποία με συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κλείνει εισιτήριο και αυτόματα να αποκλείεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων δίπλα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ομάδες της Super League συμφώνησαν ομόφωνα με το συγκεκριμένο πλάνο, κι έτσι αποφασίστηκε η Λίγκα να προχωρήσει σε σχετικό αίτημα προς την κυβέρνηση που θα έχει και τον τελευταίο λόγο.

Η εισήγηση θα αφορά τις αναμετρήσεις τόσο πλέι οφ όσο και αυτά των πλέι άουτ.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης αναφερόμενος στη συγκεκριμένη πρόταση, δήλωσε: «Θα πρέπει να είναι μια πρόταση όλων των ομάδων. Όχι μόνο του ΟΦΗ. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει κόσμο στους αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι για το καλό του αθλήματος. Η Ελλάδα αποτελεί πρότυπο ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία. Γιατί να μην αποτελέσει πρότυπο και το ποδόσφαιρο της χώρας;

Με τον τρόπο αυτό θα δουλέψουν και όλες οι δουλειές γύρω από το ποδόσφαιρο, μπουτίκ, εμπορικά καταστήματα και καφέ περιμετρικά των γηπέδων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης