Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η μάχη της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τη διεκδίκηση της 2ης θέσης στην Super League, που οδηγεί στα προκριματικά του νέου Champions League.

Οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα εκμεταλλεύτηκαν τις «γκέλες» του ΠΑΟΚ και τον προσπέρασαν στην βαθμολογία, έχοντας πλέον, πλεονέκτημα δύο πόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο προβάδισμα οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να το διατηρήσουν, επικρατώντας στον αγώνα τους με τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 21.30 (Novasports 1) στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η ομάδα του Ηρακλείου μπορεί ουσιαστικά να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά παίζει ανοικτό ποδόσφαιρο σε κάθε ματς και οι παίκτες του Γιώργου Σίμου, προσπαθούν σε όλους τους αγώνες τους για το καλύτερο δυνατό, όπως φάνηκε και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (2-2).

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Μάσιμο Καρέρα έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του, εν όψει του αγώνα με τους Κρητικούς, στον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κατακτήσουν ακόμη ένα «τρίποντο», στη μάχη που δίνουν για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο «δικέφαλος του βορρά» θα υποδεχτεί στις 21.00 (PAOK TV) τον Παναθηναϊκό, που επίσης δεν έχει ουσιαστικό στόχο, έχοντας φυσικά στόχο την επιστροφή του στις νίκες.

Πάντως οι παίκτες του Γιώργου Δώνη καταθέτουν στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό τους, προσπαθώντας να εφαρμόσουν τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις του Ελληνα τεχνικού, ο οποίος μετά το τέλος των πλέι οφ θα αποτελέσει παρελθόν για το «τριφύλλι».

Το κίνητρο είναι με την πλευρά του ΠΑΟΚ, ωστόσο η εικόνα της ομάδας είναι απογοητευτική στα πλέι οφ, γεγονός που θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους οι γηπεδούχοι, προκειμένου να παραμείνουν «ζωντανοί» στην διεκδίκηση της 2ης θέσης.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 19.15 (Novasports 2) ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια, παρατάσσεται με πολλές και σημαντικές ελλείψεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να διατηρήσουν το αήττητο τους στη διοργάνωση.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 8 Ιουλίου

19:15 Άρης-Ολυμπιακός (Novasports 2)

21:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (PAOK TV)

21:30 ΑΕΚ-ΟΦΗ (Novasports 1)

Η βαθμολογία (Σε 32 αγώνες)

1. Ολυμπιακός   82 64-12 –ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ–

2. ΑΕΚ  62 54-28

3. ΠΑΟΚ 60 57-29

4. Παναθηναϊκός 51 38-27

5. Άρης 38 45-46

6. ΟΦΗ 36 40-47

*** Ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 7 βαθμών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης