Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό. Οι διαιτητές της Super League, που είχαν ήδη εξαγγείλει αποχή από τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής (11-12 Ιανουαρίου), φέρονται αποφασισμένοι να επισπεύσουν την κινητοποίησή τους και να μη «σφυρίξουν» στα ματς της προσεχούς (17ης) αγωνιστικής, που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιανουαρίου.

Οι διαιτητές έχουν ζητήσει μέτρα προστασίας από επιθέσεις και απόσυρση μηνύσεων και αγωγών που έχουν κατατεθεί εις βάρος τους από ποδοσφαιρικούς παράγοντες και σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να αντιδράσουν μετά τις λεκτικές επιθέσεις από πλευράς ΠΑΕ Ολυμπιακός, ύστερα από το χθεσινό αγώνα, την πρόθεση υποβολής μηνύσεων από πλευράς «ερυθρολεύκων», αλλά και την επίθεση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα από αγνώστους, στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο Άγγελος Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν στο VAR στην αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν οι διαιτητές δεν έχουν ενημερώσει επίσημα την ΕΠΟ για την απόφασή τους, αν όμως την υλοποιήσουν, θα οδηγηθούν σε αναβολή τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Άρης-ΠΑΟΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης