Με τρία παιχνίδια ανοίγει το Σάββατο η αυλαία του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

Ο πρώτος χρονικά αγώνας της 14ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένος για τις 17.15 (Νοvasports 1) με τον ΟΦΗ να φιλοξενεί τον Άρη, σε μία αναμέτρηση που προβλέπεται αμφίρροπη και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 19.30 (Novasports 2) τα βλέμματα στρέφονται στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Λαμία.

Οι «πράσινοι» φιλοδοξούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι να επιστρέψουν στις νίκες, ωστόσο η ομάδα του Μάντζιου δείχνει αρκετά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και θα επιδιώξει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Μισή ώρα αργότερα (20.00, ΕΡΤ Sports) στα «Πηγάδια» η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από την Ξάνθη, σε ένα παιχνίδι, που οι δύο ομάδες θα παρουσιαστούν με νέους προπονητές: ο Γιώργος Παράσχος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Ακριτών, ενώ η Ένωση από τη μεριά της θα αγωνιστεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη Κυριακή οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας θα δοκιμαστούν σε Τρίπολη και Αγρίνιο, με στόχο φυσικά τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στις 19.30 (Νovasports 1) από τον Αστέρα, ενώ την ίδια ώρα (ΕΡΤ Sports) ο «δικέφαλος» του Βορρά θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον ουραγό, Παναιτωλικό.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15.00 (Novasports 1) η Λάρισα και ο Ατρόμητος θα τεθούν αντιμέτωποι στο «AEL FC Arena», ενώ στις 17.15 (Νovasports 2) ο Βόλος θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14/12

17.15 ΟΦΗ-Άρης Νovasports 1

19.30 Παναθηναϊκός-Λαμία Νovasports 2

20.00 Ξάνθη-ΑΕΚ EΡΤ Sports

Κυριακή 15/12

15.00 Λάρισα-Ατρόμητος Νovasports 1

17.15 Βόλος – Πανιώνιος Νovasports 2

19.30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Νovasports 1

19.30 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ ΕΡΤ Sports

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης