Έπειτα από την αποχή, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, η Super League επιστρέφει στη δράση με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής, από την οποία φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι «δικεφάλων», που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Το Σάββατο η αυλαία θα ανοίξει με τρία παιχνίδια. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Άρης θα τεθεί αντιμέτωπος στις 18:15 (Novasports 1) με τον νεοφώτιστο Απόλλωνα Σμύρνης, με την αναμέτρηση ωστόσο να διεξάγεται στους «Ζωσιμάδες», λόγω των εργασιών που γίνονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα (16:00, Novasports 2) ο Βόλος θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο (20:30, Novasports 2) στο Καραϊσκάκη, όπου οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στις νίκες, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και το παιχνίδι τους απέναντι στη Μαρσέιγ (21/10).

Οι άλλοι δύο σύλλογοι που εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Ευρώπη,  η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, κοντράρονται στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κυριακή (18/10, 20:30, Novasports 1).

Με πολλές απουσίες οι «κιτρινόμαυροι», αλλά και με αρκετές διαφοροποιήσεις οι «ασπρόμαυροι», έχουν να σκέφτονται τους αγώνες τους απέναντι στις Μπράγκα και Ομόνοια, αντίστοιχα, στην πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Europa League (22/10).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», με τον ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων, να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό το μεσημέρι της Κυριακής (16:00, Novasports 1) που θα έχει στον πάγκο του ως υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, μετά την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος.

Ο τρίτος αγώνας της Κυριακής είναι αυτός ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Αστέρα Τρίπολης (18:15, Novasports 2), ενώ η αυλαία της 5ης αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα με την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναιτωλικό (19:30, Novasports 1), παιχνίδι στο οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων ο Μπάμπης Τεννές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

16:00 ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα Novasports 2

18:15 Άρης – Απόλλων Σμύρνης Novasports 1

20:30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος Novasports 2

Κυριακή 18 Οκτωβρίου

16:00 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός Novasports 1

18:15 ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης Novasports 2

20:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Novasports 1

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

19:30 Λαμία – Παναιτωλικός Novasports 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης