Η Super League θα συνεδριάσει την επόμενη Τετάρτη (26/6), με πρώτο θέμα τη λήψη απόφασης για τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Βασίλη Γκαγκάτση. Η εξέλιξη έχει να κάνει με το έγγραφο που απέστειλε ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ζητώντας την εφαρμογή του αθλητικού νόμου για τα κωλύματα παραγόντων σε όσους έχουν καταδικαστεί (σε πρώτο βαθμό) από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων για την υπόθεση της κάρτας υγείας.

Αν ο συνεταιρισμός δεν προχωρήσει σε διαπιστωτική πράξη, θα το κάνει γ.γ.Α. Το θέμα της έκπτωσης του Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Super League 1 είχε θέσει τον περασμένο Aπρίλιο η ΠΑΕ Oλυμπιακός, όμως στη σχετική ψηφοφορία η πλειοψηφία των μελών απέρριψε το αίτημα και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ παρέμεινε στην θέση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της Super League:

 «Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 26/06/2019 στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Λήψη απόφασης για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Συνεταιρισμού (από 19.06.2019 έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού).

2. Θέματα θερινής μετεγγραφικής περιόδου 2019.

3. Χορηγικά θέματα αγώνων/γηπέδων.

4. Διάφορα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης