Tην Παρασκευή (14/12, 14:00) θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League και, μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, είναι και η συζήτηση για το αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο έχει τεθεί προς διαβούλευση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Μάλιστα είναι λοιπόν πολύ πιθανό, μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ., η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να τοποθετηθεί δημόσια επί του σχεδίου νόμου, εκφράζοντας τις ενδεχόμενες ενστάσεις της.

Παράλληλα, στο Δ.Σ. θα εγκριθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος από τη 16η έως την 20η αγωνιστική, ενώ η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει επίσης:

– Θέματα που αφορούν την Κεντρική Χορηγία του Πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Επιλογή εταιρείας για την τηλεοπτική παραγωγή των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Ατρόμητος Αθηνών, ΠΑΣ Λαμία, Α.Ο. Ξάνθη, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός, για το Β΄ Γύρο του Πρωταθλήματος.

– Επιλογή εταιρείας για την απόκτηση αποκλειστικού δικαιώματος διάθεσης αυτοκόλλητων φωτογραφιών (stickers) των ποδοσφαιριστών της Super League και σχετικών δικαιωμάτων.

– Αίτημα Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. αναφορικά με κάλυψη εξόδων μετακίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Εκλογή ορκωτών ελεγκτών για τη χρήση 1/7/2018 – 30/6/2019.

Μία ώρα αργότερα, στις 3 μ.μ., έχει προγραμματιστεί η τακτική γενική συνέλευση της Super League, με θέμα την έγκριση των οικονομκών καταστάσεων της περιόδου 1/7/2017 – 30/6/2018 και την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη για την ίδια χρήση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης