Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται ο Κώστας Τσάνας να ανακοινώσει την προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για τους προσεχείς αγώνες με τη Φινλανδία (4/9, εντός) και Ρουμανία (7/9,εκτός) για την προκριματική φάση του Euro 2016.

Χθες ο υπηρεσιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης» ανακοίνωσε τους παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό, όμως ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να κληθούν από τον κ. Τσάνα – σύμφωνα με την εφημερίδα Goal News – την επόμενη εβδομάδα είναι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος μέσος του Ολυμπιακού είναι υποψήφιος να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφού για άλλο ένα καλοκαίρι ξεχώρισε στην προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας και δείχνει να είναι μέσα στις βασικές επιλογές του Μάρκο Σίλβα για τη νέα σεζόν.

Ο Μπουχαλάκης είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας, με τις οποίες έχει πραγματοποιήσει συνολικά μέχρι σήμερα 21 συμμετοχές. Συγκεκριμένα, έχει πραγματοποιήσει με την εθνική Νέων (Κ19) επτά συμμετοχές, με την εθνική Νέων (Κ20) έξι συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ με την εθνική Ελπίδων (Κ21) οκτώ συμμετοχές, έχοντας πετύχει και ένα γκολ.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης