Μία ημέρα μετά τη δήλωσή του Αλέξη Κούγια ότι επιθυμεί τη συνένωση της Παναχαϊκής με την Κόρινθο ο Δήμαρχος της πόλης, Αλέξανδρος Πνευματικός και ο «ισχυρός άνδρας» των Αχαιών σύναντήθηκαν και συμφώνησαν να πραγματοποιηθούν στην Κόρινθο οι δύο εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες των «ροσονέρι» στα πλέι οφ ανόδου της Football League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κορινθίων:

«Νέα δεδομένα για τον αθλητισμό και συγκεκριμένα για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο ξεκινά στη Κόρινθο, αφού η ομάδα της Π.Γ.Ε μετατρέπεται σε ομάδα του Δήμου Κορινθίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόσκληση του Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού στον Πρόεδρο της Πατραϊκής αυτής ομάδος του κ. Κούγια, όχι μόνο για την φιλοξενία αλλά και για την αφομοίωση και στέγαση της νέας ομάδας, έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση.

Η νέα αρχή θα γίνει από την ερχόμενη Τετάρτη, 13 Μάιου του 2015, όπου στις 6.00 μ.μ. θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου ο ποδοσφαιρικός αγώνας μπαράζ για την άνοδο στην Super League, μεταξύ της νέας ομάδας της Κορίνθου-Π.Γ.Ε και του Ολυμπιακού Βόλου. Θα ακολουθήσει την Κυριακή, 17 Μαΐου του 2015, για τον ίδιο σκοπό ο επόμενος αγώνας μεταξύ πάλι της ομάδας Κορίνθου-Π.Γ.Ε και του Απόλλωνα Σμύρνης(Αθηνών).

Οι αθλητικές υποδομές του Δήμου Κορινθίων, η αγάπη του Δημάρχου Κορινθίων και των κατοίκων για το λαοφιλές άθλημα του ποδοσφαίρου, η στήριξη στον αθλητισμό όλα αυτά τα χρόνια τόσο του Δημάρχου όσο και του Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων, η «δίψα» των Κορινθίων φιλάθλων για ποιοτικό ποδόσφαιρο και η Κορινθιακή καταγωγή του Αλέξη Κούγια, διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο για την κίνηση αυτή, που θα καταστήσει εκ νέου την Κορινθία και την Πόλη μας σημείο αναφοράς στα αθλητικά δρώμενα της Κορίνθου και ευρύτερα του τόπου μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης