Με στόχο την ανώτατη ακαδημαϊκή εκπαίδευση στο αντικείμενό του, ο Στάθης Ταυλαρίδης ξεκίνησε την πορεία του προς την απόκτηση του εξειδικευμένου πτυχίου Master που αφορά μόνο πρώην ποδοσφαιριστές.

Ο επικεφαλής του τμήματος scouting της Ακαδημίας της ΑΕΚ βρίσκεται στη Νιόν για την πρώτη συνάντηση των 30 παλαίμαχων που μετέχουν στον τρίτο κύκλο του διετούς διάρκειας Master. Πρόκειται για την πιστοποίηση Executive Master for International Players που αφορά παλιούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και οι οποίοι θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε ειδικότητες που αφορούν τη διοίκηση και το μάνατζμεντ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 39χρονος Ταυλαρίδης είναι στην ίδια «τάξη» μαζί με προσωπικότητες όπως οι Ντρογκμπά, Κακά, Αρσάβιν, Μαλουντά, Άντλερ, Ζούλιο Σέζαρ (ο πρώην τερματοφύλακας), Χέσκεϊ, Ο’ Σέι και θα παρακολουθήσει επτά σεμινάρια σε βάθος χρόνου δύο ετών.

Εφόσον καταφέρει να ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών, θα πάρει πτυχίο Master από το Πανεπιστήμιο της Λιμόζ. Οι υποψήφιοι ήταν εκατοντάδες, αλλά ο Στάθης Ταυλαρίδης συγκέντρωνε τα απαραίτητα προσόντα (καριέρα σε υψηλό επίπεδο, ειδική εκπαίδευση, γνώση ξένων γλωσσών κλπ) ώστε να κερδίσει μια θέση στους 30. Ο πρώτος Έλληνας που «έβγαλε» τον συγκεκριμένο κύκλο σπουδών ήταν ο Νίκος Νταμπίζας τη διετία 2015-2017, ενώ στο επόμενο γκρουπ φοίτησαν οι Γιάννης Αμανατίδης, Ζήσης Βρυζας και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης