«Ήταν γραμμένο στο πεπρωμένο ότι έπρεπε να επιστρέψω εδώ στη Νασιονάλ». Λόγια του Λουίς Σουάρες στο Bein Sports, όπου μάλιστα αποκάλυψε επίσης κάποιες από τις συνομιλίες που είχε με τον φίλο -και πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα- Λιονέλ Μέσι, πριν μετακομίσει στην πατρίδα του, υπογράφοντας συμβόλαιο πέντε μηνών στις 27 Ιουλίου.

«Τι μου είπε ο Μέσι; Λοιπόν, πρώτα από όλα μου ευχήθηκε τα καλύτερα. Μου είπε ότι σε αυτή τη νέα περιπέτεια θα είμαι περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους μου, την οικογένειά μου, ότι θα ήμουν στη χώρα μου. Έπειτα, ακόμα κι αν δεν ήταν κάτι που είχα σχεδιάσει, προφανώς, ήταν γραμμένο στο πεπρωμένο ότι έπρεπε να επιστρέψω εδώ στη Νασιονάλ» είπε ο Σουάρες, ο οποίος άρχισε την καριέρα του στη Νασιονάλ το 2005 σε ηλικία 18 ετών, πριν από ένα μακρύ ταξίδι στην Ευρώπη που τον οδήγησε στον Άγιαξ, στη Λίβερπουλ το 2011 και στην Μπαρτσελόνα το 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 35χρονος Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός σημείωσε το πρώτο γκολ του με τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο -στη δεύτερη εμφάνισή του-, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ουρουγουάης, στη νίκη με 3-0 επί της Ρεντίστας.

Το τελευταίο γκολ του Σουάρες για την Νασιονάλ χρονολογείται στις 25 Ιουνίου 2006, εναντίον της Ρότσα, σε ένα παιχνίδι που έληξε 2-0 υπέρ της Νασιονάλ και της έδωσε τον τίτλο της Ουρουγουάης για τη σεζόν 2005-2006.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης