Την υπόσχεση ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Εθνική μας ποδοσφαίρου να πετύχει τους στόχους της, έδωσε ο Γιάννης Σκόνδρας σε δηλώσεις του μετά το τέλος της πρώτης του προπόνησης της «γαλανόλευκης» για τα παιχνίδια με Φινλανδία και Β. Ιρλανδία.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής θα θέλει να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής, έτσι κι εγώ. Θα βοηθήσω όσο μπορώ κι αν μου ζητηθεί θα το κάνω. Είτε αγωνιστώ είτε όχι το σημαντικό είναι να νικήσει η ομάδα», τόνισε αρχικά ο οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία μιλώντας για τους στόχους της ομάδας μας τόνισε: «Σε όλα τα ματς ο στόχος της Εθνικής είναι να κερδίζει, το έχει δείξει ότι έχει πάρα πολύ καλή ομάδα και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να το δείξουμε και το Σάββατο. Κοιτάμε τα ματς ξεχωριστά. Πρώτα θα κοιτάξουμε το ματς του Σαββάτου που είναι πολύ δύσκολο και μόλις περάσει αυτός ο αγώνας θα δούμε το επόμενο. Σίγουρα θέλουμε τους έξι βαθμούς».

Καταλήγοντας ο Σκόνδρας επισήμανε: «Είναι πρώτη ημέρα που είμαστε εδώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γι’ αυτά τα δύο ματς. Είμαστε μια οικογένεια και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο».

Διαβάστε επίσης:

Εθνική: Άρχισε την προετοιμασία της για τη Φινλανδία,
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014, 19:15

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης