Κάτι… τρέχει με τον Κώστα Μανωλά και τη Νάπολι. Ιταλικές εφημερίδες αλλά και ιστοσελίδες αναφέρουν σήμερα ότι ο Ελληνας διεθνής αμυντικός θα καθήσει στον πάγκο για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, στον αγώνα με την Σαμπντόρια στη Γένοβα (20:30).

«Φαίνεται ότι πλέον υπάρχει θέμα. Αφού ήταν ένα βήμα μακριά από το “αντίο” το καλοκαίρι, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχασε την θέση ως βασικός, μετά την γκάφα στον αγώνα με την Γιουβέντους, που θα μπορούσε να έχει κοστίσει στη Νάπολι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα calicoNapoli24, σημειώνοντας ότι «η ιδέα του προπονητή της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, φαίνεται να είναι να αγωνιστεί για άλλη μια φορά ο Ραχμάνι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και προσθέτει: «Ο λόγος για την επιλογή να αποκλειστεί ξανά ο Έλληνας από την ενδεκάδα δεν προέρχεται μόνο από το λάθος με τη Γιουβέντους, αλλά και από αρκετές ελλείψεις που έδειξε ο παίκτης το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις. Ήταν γνωστό ότι η σχέση μεταξύ Μανωλά και Σπαλέτι δεν ήταν ειδυλλιακή μετά την εμπειρία στη Ρόμα, αλλά οι διαφωνίες έδειχναν να έχουν ξεπεραστεί».

Επίσης το τελευταίο διάστημα ΜΜΕ στην Ιταλία, υπογραμμίζουν σχετικά με το θέμα, και τη μεγάλη επιθυμία που είχε δείξει ο Μανωλάς το καλοκαίρι, μέχρι και την τελευταία στιγμή, να φύγει από τη Νάπολι, για να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης