Συνάντηση Αυγενάκη με Λάκοβιτς και Γεωργίου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020, 16:00
Συνάντηση Αυγενάκη με Λάκοβιτς και Γεωργίου

Συνάντηση με τους απεσταλμένους της διεύθυνσης εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς και Μάριο Γεωργίου, είχε νωρίς σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, λίγο πριν αναχωρήσει για το Ηράκλειο, για τις επισκέψεις εκεί των υπουργών Τουρισμού και Υγείας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα ανοιχτά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναλύθηκαν, επίσης, η προτεινόμενη από την UEFA διαδικασία επιλογής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και ο σχεδιασμός για την εκδήλωση της κλήρωσης των ομίλων του Champions League και του Europa League στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις 1-2 Οκτωβρίου.

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε ότι ο φάκελος υποψηφιότητας του Ηρακλείου για τον τελικό του Conference League 2022 ή 2023 στο Παγκρήτιο είναι άρτιος.

Οι εκπρόσωποι της UEFA εξήραν την πληρότητά του και τη σοβαρή προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων στην ομάδα διεκδίκησης, με τη συμβολή και του ίδιου του πρωθυπουργού, που τους κάνει θετικότατη εντύπωση, αλλά διευκρίνισαν ότι χρειάζεται υπομονή ως το τέλος της αξιολόγησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020, 16:03