Επί μήνες ο Εντουάρντο Καμαβινγκά, το νέο μεγάλο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου, έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από εντολή του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος είχε τονίσει από τον Φεβρουάριο προς τη διοίκηση της «βασίλισσας» πως ο 17χρονος Γάλλος μεσοαμυντικός, δεν πρέπει να χαθεί από τις υπόλοιπες μεγάλες «δυνάμεις» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οι «μερένχες» έκαναν ένα πρώτο κύκλο επαφών με τη Ρεν στην οποία ανήκει ο νεαρός Γάλλος μέσος, όμως δεν πρόλαβαν να τον… καπαρώσουν για το καλοκαίρι και πλέον μπήκαν κι άλλοι σύλλογοι στο «κόλπο» της απόκτησής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να μπει «σφήνα» στη μεταγραφή του Καμαβινγκά, ετοιμάζοντας ήδη την κίνησή της, με δεδομένο ότι στη Γαλλία (όπου έχει διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα) από την περασμένη Δευτέρα (08/06) έχει ανοίξει κι επίσημα πλέον το μεταγραφικό «παράθυρο», μόνο για «εσωτερικές» μεταγραφές. Ήτοι μεταξύ ομάδων μόνο του γαλλικού πρωταθλήματος.

Κάτι που δίνει ένα μικρό «πλεονέκτημα» στην Παρί, η οποία έχει ρίξει… γέφυρες προς τη Ρεν μέσω του αθλητικού διευθυντή της Λεονάρντο. Προς το παρόν η ομάδα του Καμαβινγκά «αντιστέκεται» έχοντας ορίσει την τιμή πώλησής του πάνω από τα 80 εκατ. Ευρώ, ωστόσο στη Γαλλία θεωρούν δεδομένο πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα προσπαθήσει να προλάβει τις εξελίξεις με τον νεαρό μέσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης