Ο αγώνας του ρωσικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, μεταξύ της Κράσνονταρ και της Ντιναμό Μόσχας, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (21/6), αναβλήθηκε μετά από θετικά δείγματα κορωνοϊού μεταξύ των παικτών του συλλόγου της Μόσχας, ανακοίνωσε η Ρωσική Ομοσπονδία.

«Ο αγώνας μεταξύ της Κράσνονταρ και της Ντιναμό Μόσχας θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου» αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας που εκδόθηκε μετά από συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της, σημειώνοντας ότι οι δύο ομάδες είναι απόλυτα σύμφωνες με αυτή την αναβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κίνηση πραγματοποιήθηκε μετά από τρία θετικά δείγματα κορονοϊού ισάριθμων παικτών της Ντιναμό και συγκεκριμένα του επιθετικού Κλίντον Ντζέι και των μέσων Τσαρλς Καμπέρ και Σεμπάστιαν Σιμάνσκι. Και οι τρεις τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών και υπό ιατρική παρακολούθηση.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, οι προπονητές της κι όλο το προσωπικό περιορίστηκαν στο προπονητικό κέντρο της Ντιναμό στο Νοβογκόσκ, κοντά στη ρωσική πρωτεύουσα, από το Σάββατο, ανέφερε η ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο σύλλογος της Μόσχας εξέφρασε «ειλικρινή ευγνωμοσύνη» στον πρόεδρο της Κράσνονταρ, Σεργκέι Γκαλίτσκι, που συμφώνησε να αναβληθεί ο αγώνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή (19/6) μια άλλη ρωσική ομάδα, η Ροστόφ, η οποία είχε τεθεί σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, υποχρεώθηκε να στείλει την ομάδα Νέων της για να παίξει κατά του Σότσι, καθώς οι γηπεδούχοι αρνήθηκαν να συμφωνήσουν σε αναβολή του αγώνα, με αποτέλεσμα να συντρίψουν (10-1) τους 17αρηδες και 18αρηδες αντιπάλους τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης