Ένα παιχνίδι που θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες περιμένει το βράδυ της Τετάρτης (31/03, 21:45, ΟPEN TV – COSMOTE SPORT 1 HD) στην Τούμπα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας, Γουίλι Σανιόλ. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (30/03), ο προπονητής της αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας στην 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που θα έχει η «γαλανόλευκη» μετά την ισοπαλία που απέσπασε από την Ισπανία στην πρεμιέρα.

«Παίξαμε καλά κόντρα στην Ισπανία και τη Σουηδία, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε κάποιον βαθμό. Τώρα το πιο σημαντικό είναι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να παίζουμε με την ίδια πειθαρχία, όπως κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Είδα πολλά θετικά σημάδια κόντρα στην Ισπανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Το καλεντάρι μάς έφερε να παίξουμε εκτός έδρας τα δύο από τα τρία πρώτα ματς. Θα αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα, η οποία έχει αυτοπεποίθηση από την ισοπαλία με την Ισπανία. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».

Τους ποδοσφαιριστές της Γεωργίας εκπροσώπησε ο Οτάρ Κιτεϊσβίλι, ο οποίος ανέφερε: «Η Ελλάδα είναι μια αρκετά καλή ομάδα. Κατάφεραν να πάρουν βαθμό κόντρα στην Ισπανία, κάτι που είναι αδύνατο να αποτελεί… σύμπτωση. Στόχος μας κόντρα στην Ελλάδα είναι να πάρουμε βαθμούς. Περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης