Η εύρεση ενός τρόπου για να διορθωθεί η κατάσταση στην άμυνα της Φούλαμ αποτελεί προτεραιότητα για τον νέο προπονητή της αγγλικής ομάδας, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση, με 5 βαθμούς σε 12 αγώνες και έχοντας δεχθεί 31 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ιταλός προπονητής Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος διαδέχθηκε χθες τον Σέρβο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, γνωρίζει ότι η αποστολή του είναι δύσκολη, αλλά τονίζει πως έχει τον τρόπο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ως Ιταλός προπονητής, για εμάς, ο αμυντικός τρόπος είναι ο καλύτερος για την ομάδα» δήλωσε ο Ρανιέρι, πρώην προπονητής της Τσέλσι και της Ρόμα, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τον παραμυθένιο τίτλο με τη Λέστερ το 2016, σε μια συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Φούλαμ.

«Είναι σημαντικό να έχουμε ένα ισχυρό όραμα για την άμυνα, όχι μόνο οι πλάγιοι ή ο τερματοφύλακας, αλλά όλη η ομάδα. Για μένα, το ομαδικό πνεύμα είναι σημαντικό, ξέρω ότι υπάρχει μια καλή ομάδα, το μαχητικό πνεύμα είναι πολύ σημαντικό … Ελπίζω ότι οι φίλαθλοί μας θα μας βοηθήσουν. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους. Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ την προσπάθεια» πρόσθεσε.

Η Φούλαμ φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον στις 24 Νοεμβρίου, έπειτα από την επιστροφή της Πρέμιερ Λιγκ μετά το διεθνές διάλειμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης