O προπονητής της Φούλαμ, Κλάουντιο Ρανιέρι, χαρακτήρισε τον επιθετικό της Κάρντιφ, Εμιλιάνο Σάλα, «μαχητή» και δήλωσε σοκαρισμένος στο άκουσμα της είδησης πως ήταν μέσα στο αεροσκάφος που εξαφανίστηκε τη Δευτέρα στη Μάγχη.

Ο Σάλα, ο οποίος είχε ολοκληρώσει μια μεταγραφή 17 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ναντ στην Κάρντιφ, τη μεγαλύτερη στην ιστορία του συλλόγου της Ουαλίας, πετούσε στο Κάρντιφ, όταν το αεροσκάφος έχασε την επαφή με τα ραντάρ κοντά στο νησί Guernsey.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος Αργεντινός είχε προπονητή τον Ρανιέρι στη Ναντ την περασμένη σεζόν και ολοκλήρωσε τη διαδρομή του ως ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου με 12 γκολ.

«Ο Εμιλιάνο είναι ένας θαυμάσιος χαρακτήρας» δήλωσε ο Ρανιέρι στην ιστοσελίδα της Φούλαμ. «Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής που πάντα έδωσε το καλύτερό του όταν συνεργαστήκαμε στη Γαλλία. Γνωρίζοντάς τον ως άνθρωπο, είναι μαχητής» πρόσθεσε.

Ο προπονητής της Μονακό, Τιερί Ανρί, έγραψε ένα μήνυμα στο Twitter: «Καταστροφικά νέα για τον Εμιλιάνο Σάλα. Επιθυμώ και προσεύχομαι για δύναμη, θάρρος και μερικά καλά νέα για την οικογένεια και τους φίλους του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αργεντινός αμυντικός της Γουέστ Χαμ, Πάμπολο Θαμπαλέτα, έγραψε στο Twitter ότι ελπίζει για θετικές ειδήσεις: «Όλες οι σκέψεις μου με τον παίκτη, τον πιλότο, τις οικογένειές τους και την @CardiffCityFC».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης