ΠΣΑΠ: «Οι παίκτες της Παναχαϊκής έπεσαν θύματα μίας άνανδρης και οργανωμένης επίθεσης»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020, 17:12
ΠΣΑΠ: «Οι παίκτες της Παναχαϊκής έπεσαν θύματα μίας άνανδρης και οργανωμένης επίθεσης»

Ανακοίνωση για την επίθεση που δέχτηκαν το βράδυ της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής από κουκουλοφόρους οπαδούς εξέδωσε ο ΠΣΑΠ, καταδικάζοντας τα όσα έγιναν στην Πάτρα.

«Φτάνει πια... Το ποτήρι ξεχείλισε και δεν δύναται το μόνιμο θύμα στο καταταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι ο ποδοσφαιριστής. Για όσους λησμονούν, είναι εκείνος που είδε τα δεδουλευμένα του να... εξαφανίζονται εν μία νυκτί, γιατί ομάδες υποβιβάστηκαν με το "έτσι θέλω", άλλαξαν ΑΦΜ ή όνομα και έμεινε απροστάτευτος. Είναι εκείνος που στα γήπεδα γίνεται αποδέκτης λεκτικής βίας, αλλά υπήρξαν, δυστυχώς, και χειρότερα. Οι συνάδελφοί μας της Παναχαϊκής δέχθηκαν και σωματική, όταν έπεσαν θύματα μίας άνανδρης και προφανώς οργανωμένης επίθεσης.

Κύριοι υπεύθυνοι, καλείστε να βρείτε τους ηθικούς αυτουργούς αλλά και εκτελεστές, των όσων θλιβερών γεγονότων συνέβησαν χθες στην Πάτρα και να τους τιμωρήσετε με δια βίου αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν θέση ανάμεσά μας στα γήπεδα και τον αθλητισμό. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, λύπη, συναισθήματα και όχι το μίσος που προάγουν», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020, 17:16