Απόψε στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η νέα τηλεδιάσκεψη των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των 14 ομάδων της Super League, προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου η πρόταση περικοπών των φετινών συμβολαίων (λόγω των οικονομικών επιπτώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού), που κατέθεσε το περασμένο Σαββατοκύριακο προς το σωματείο των ποδοσφαιριστών το working group της Super League.

Η Λίγκα ζητάει από τους παίκτες να μειώσουν κατά 25% τα φετινά τους συμβόλαια ακόμa κι αν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα και αντίστοιχα να υπάρξει «ψαλίδι» 33% εάν δεν ολοκληρωθεί τελικά η σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περασμένη Δευτέρα (04/05) στην πρώτη τηλεδιάσκεψη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με τους 14 «κάπτενς», η οποία κράτησε περίπου δυόμισι ώρες, δεν πάρθηκε απόφαση, διότι οι αρχηγοί ζήτησαν χρόνο 2-3 ημερών για να ενημερώσουν τους συμπαίκτες τους σε κάθε ομάδα.

Όλα δείχνουν πάντως πως η πρόταση της Λίγκας δεν θα γίνει αποδεκτή από τους αρχηγούς και τον ΠΣΑΠ (υπάρχει ξεκάθαρα αρνητικό κλίμα από όλους τους ποδοσφαιριστές) και από το Σάββατο (09/05) οι δύο πλευρές θα μπουν σε επαναδιαπραγμάτευση.

Από εκεί και πέρα, στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής, αναμένεται να γίνει εκ νέου συζήτηση για το πρωτόκολλο υγιεινής, σε περίπτωση που συμφωνηθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης