Στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, υπό την προεδρία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η πρώτη συνεδρίαση της Steering Committee, της νεοσύστατης Επιτροπής για την ακεραιότητα των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, τους προσυνεννοημένους αγώνες, την ασφάλεια στα γήπεδα και την αντιμετώπιση της βίας.

Στην επιτροπή μετέχουν εκπρόσωποι των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, οι πρόεδροι της ΕΠΟ, της Super League και της Football League, ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ, ο αθλητικός εισαγγελέας, εκπρόσωποι των FIFA/UEFA, καθώς και εκπρόσωποι των 14 ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής, ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρει: «Έπιασε δουλειά η Steering Committee, η επιτροπή για “ακεραιότητα διοργανώσεων, προσυνεννοημένους αγώνες”, “ασφάλεια στα γήπεδα”, “αντιμετώπιση βίας”, με ειδικούς της UEFA, των συναρμόδιων υπουργείων και των αθλητικών φορέων. Θα παραχθεί έργο για καλύτερο ποδοσφαιρικό περιβάλλον».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης