Σε ανοικτή διαπραγμάτευση με τη διοίκηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον δανεισμό του Παναγιώτη Ρέτσου ως το φινάλε της σεζόν, βρίσκεται η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τις δύο πλευρές να είναι πλέον κοντά σε συμφωνία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

Η αγγλική ομάδα είναι διατεθειμένη να καταβάλλει ως «ενοίκιο» το ποσό των 600.000 λιρών Αγγλίας (711.000 ευρώ), ποσό που δεν είναι μακριά από τις αξιώσεις των Γερμανών, οι οποίοι ωστόσο δεν συζητούν (προς το παρόν) το ενδεχόμενο οψιόν αγοράς, καθώς θεωρούν τον 21χρονο, διεθνή Έλληνα στόπερ ένα σημαντικό πρότζεκτ που δεν έχει πιάσει ακόμη το limit-up του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από 2,5 χρόνια άλλωστε, δαπάνησαν περίπου 19 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από τον Ολυμπιακό και παρά τα ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε ο Ρέτσος, η Μπάγερ εξακολουθεί να τον υπολογίζει για τα επόμενα χρόνια (έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022).

Την εφετινή σεζόν ο νεαρός αμυντικός μετράει 6 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League με τις «ασπιρίνες», ωστόσο έχει χάσει τη θέση του στις βασικές επιλογές του Πέτερ Μπος και ο δανεισμός του μοιάζει, στην παρούσα φάση, με την καλύτερη δυνατή επιλογή για όλες τις πλευρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης