Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Εθνικής ομάδας ο προπονητής των Βόσνιων, Ρόμπερτ Προσινέτσκι. Μια νίκη που στερεί, κατά πάσα πιθανότητα, από το δικό του συγκρότημα τη δεύτερη θέση στο 10ο προκριματικό όμιλο του Euro 2020.

«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα, νίκησε δίκαια. Εμείς είχαμε πρόβλημα. Δεν μπορούμε μέσα σε τρεις ημέρες να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια. Μας έλλειπε η τελική πάσα, δεν είχαμε κατοχή και τα νέα πρόσωπα δεν έκαναν διαφορά. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία για πρόκριση μέσω του ομίλου», σχολίασε ο παλαίμαχος Κροάτης επιθετικός και νυν εκλέκτορας της Εθνικής Βοσνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εμφάνιση της ομάδας του, που χρειαζόταν μόνο νίκη αλλά τελικά έφυγε ηττημένη από το ΟΑΚΑ, ανέφερε: «Είχαμε ελπίδες πρόκρισης αλλά μας έλειπαν αρκετά πράγματα. Δείχναμε σαν να μην το θέλουμε. Η Ελλάδα, αντίθετα, έδειξε θέληση, δίψα και επιθυμία. Θα συζητήσουμε και θα δούμε. Δυστυχώς έχει και αυτά το ποδόσφαιρο».

Όσο για την επόμενη ημέρα στη Βοσνία; «Μετά την Αρμενία είχαμε βιώσει ανάλογη κατάσταση. Δεν είναι εύκολο. Θα δούμε τι θα κάνουμε και πως μπορούμε να το χειριστούμε».

Και κατέληξε με αναφορά στους ποδοσφαιριστές του: «Είναι παίκτες με ποιότητα, όμως υπάρχουν φορές που δεν παίζουμε καλά. Είμαι προβληματισμένος. Ο Πιάνιτς ήταν άρρωστος, όμως δικαιολογίες δεν έχουμε. Δεν παίξαμε καλά, δεν τρέχαμε και δεν πιέζαμε σωστά, χάναμε την μπάλα και χάσαμε και το ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης