Την παραμονή του στην προεδρία της ΚΕΔ για τρίτη χρονιά φαίνεται πως έχει αποφασίσει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε με τους διαιτητές της Superleague προανήγγειλε την παραμονή του αναφέροντας τα σχέδιά του για τα καλοκαιρινά σεμινάρια και τους πίνακες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την τηλεδιάσκεψη ανέφερε πως οι νέοι πίνακες διαιτητών θα ανακοινωθούν γύρω στα τέλη Ιουνίου, ενώ τα καλοκαιρινά σεμινάρια, θα πραγματοποιηθούν λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, δηλαδή περί τα μέσα Αυγούστου.

Η παραμονή του είχε διαφανεί το τελευταίο διάστημα μέσα κι από όσα έλεγε στο περιβάλλον του ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, αλλά κατέστη ακόμη πιο εμφανές με όσα ανέφερε στη χθεσινή (19/5) τηλεδιάσκεψη που είχε με τους διαιτητές της Superleague. 

Εύλογο να σκεφτεί κανείς πως ο Κλάτενμπεργκ αν σκόπευε να αποχωρήσει από την ελληνική Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ), δεν θα κατάστρωνε ο ίδιος το καλοκαιρινό πλάνο των σεμιναρίων. Για τους νέους πίνακες ούτως ή άλλως ήταν δεδομένο πως θα έβγαιναν από τον ίδιο, αφού κι άλλος αρχιδιαιτητής να ερχόταν, δεν θα είχε εικόνα για την απόδοση των διαιτητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα ο Κλάτενμπεργκ έκανε και ανάλυση φάσεων, δείχνοντας παιχνίδια από τα πλέι οφ/άουτ της Superleague. Μεταξύ άλλων είπε πως ήταν πέναλτι το χέρι του Εραμούσπε στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ, σωστά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καμαρά στο Παναθηναϊκός-Άρης, όπως ορθά ακυρώθηκε και το γκολ του Τσόλακ για χέρι στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Πληροφορίες από SDNA

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης