Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Αντώνης Πριόνας μίλησε για τον αγώνα με τη Γερμανία και εξέφρασε την άποψη ότι παρά την ήττα με 5-0, η Εθνική βρίσκεται σε τροχιά προόδου. Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

«Πήγαν όλα καλά. Μπορεί να ακουστεί παράξενο για κάποιον που δεν γνωρίζει τις καταστάσεις στο γυναικείο ποδόσφαιρο, όμως πρέπει να λάβουμε υπόψιν με ποιον παίζαμε. Πρόκειται για τη Γερμανία, no 2 στην παγκόσμια κατάταξη, τη Γερμανία που έχει πετύχει τριανταένα γκολ σε τέσσερις αγώνες στα προκριματικά. Επίσης η δική μας ομάδα δεχόταν ακόμη περισσότερα γκολ από αντιπάλους αυτού του επιπέδου πριν μερικά χρόνια. Δεν λέω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να ανταγωνιζόμαστε ομάδες σαν τη Γερμανία, λέω όμως ότι υπάρχει βελτίωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τη συνέχεια της προκριματικής φάσης, ο κ. Πριόνας τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με τις υπόλοιπες ομάδες του 9ου ομίλου, την Ιρλανδία, το Μαυροβούνιο και την Ουκρανία, παρόλο που βρίσκονται πιο ψηλά στην κατάταξη από μας. Θεωρώ ότι η Γερμανία έχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και θα κερδίσει όλα τα παιχνίδια της, οπότε η δεύτερη θέση και η πρόκριση στα μπαράζ είναι ανοιχτή για τους υπόλοιπους. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας, όσο δύσκολο κι αν είναι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης