Ο Τέεμου Πούκι αποχώρησε από την Μπρόντμπι και ήδη το όνομα του έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Άαλμποργκ τόνισε πως έχει προτάσεις στα χέρια του χωρίς να αποκαλύψει την ομάδα και έκανε λόγο για μια δύσκολη απόφαση.

«Αυτή είναι η δυσκολότερη απόφαση στην καριέρα μου. Είναι το μοναδικό μέρος που αισθάνθηκα όπως το σπίτι μου, από τότε που έφυγα από τη Φιλανδία. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, ωστόσο εγώ θα ήθελα να επικεντρωθώ στα τελευταία ματς και χθες δεν ήθελα να μιλήσω για το μέλλον μου, μια και ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα με την ομάδα και αύριο ελπίζω να ταξιδέψω στη Φιλανδία, στο σπίτι και την οικογένεια μου», είπε ο Πούκι και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φυσικά, είναι κάτι σημαντικό. Είμαι 28 χρόνων και το επόμενο συμβόλαιό μου μπορεί να είναι το τελευταίο μεγάλο. Στο ποδόσφαιρο, τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό. Έτσι, είναι κάτι σημαντικό, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες πτυχές εξίσου σημαντικές, όπως το πώς αισθάνεσαι εκεί που αγωνίζεσαι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης