Σε γρήγορη επιστροφή στους πάγκους στοχεύει ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, με αρκετά «ελκυστικά πρότζεκτ», όπως παραδέχθηκε ο 47χρονος με δηλώσεις του σε μέσο της Αργεντινής. Ο πρώην προπονητής της Τότεναμ, ο οποίος οδήγησε τους «πετεινούς» στον τελικό του Champions League της περασμένης περιόδου, αλλά απολύθηκε μετά από το κακό ξεκίνημα των Λονδρέζων στην Premier League και αντικαταστάθηκε από τον Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έχει δεχτεί ήδη αρκετές προτάσεις συνεργασίας.

Ο Αργεντινός φέρεται να αποτελεί στόχο των Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν, με τον ίδιο να δηλώνει στο Fox Sports της πατρίδας του ότι «υπάρχουν πολλά κλαμπ και ελκυστικές προσφορές για μένα αυτή την περίοδο», χωρίς, όμως, να αναφερθεί κάπου συγκεκριμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνέχισε ο έμπειρος προπονητής: «Στην ηλικία μου δεν χρειάζομαι πολύ καιρό για να ξεκουραστώ. Είμαι πρόθυμος να ακούσω τα πρότζεκτ που θα μου προσφέρουν… αλλά, στην παρούσα χρονική περίοδο, το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι να “καθαρίσω το κεφάλι μου” μετά από 5,5 υπέροχα χρόνια με την Τότεναμ. Στόχος μου είναι να να βρώ ξανά το κίνητρο που θα μου δώσει την ευκαιρία να δουλέψω σε ένα σύλλογο με φιλοδοξίες».

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Ποκετίνο επισκέφθηκε την πρώην ομάδα του, Νιούελς Ολντ Μπόις και δεν αρνήθηκε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με ομάδα της πατρίδας του: «Πρόθεσή μου είναι να κοουτσάρω ομάδα της Ευρώπης. Είναι δύσκολο για μένα να φανταστώ ένα πρότζεκτ στην Αργεντινή. Πάντως, για χάρη της οικογένειάς μου, δεν θα αρνηθώ να εργαστώ εδώ».

Κατέληξε λέγοντας: «Τώρα χρειάζομαι μερικές ημέρες να ηρεμήσω και να δούμε τι θα γίνει. Δεν είχα πολύ χρόνο να αφομοιώσω αυτό που συνέβη. Η καλύτερη απόφασή μου ήταν να έρθω στην Αργεντινή για να χαλαρώσω για 10 ημέρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης